Голову правління фонду Ігоря Палиці можуть примусово привести на суд

30 Серпня 2017, 18:46
2465 Джерело: ВолиньPost

Якщо голова правління фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» Олександр Товстенюк не з’явиться на розгляд справи щодо кермування автівкою в стані алкогольного сп’яніння, до нього можуть застосувати привід.

Це стало відомо під час судовго засідання у Луцькому міськрайонному суді у середу, 30 серпня, – пише ВолиньPost

Нагадаємо, що патрульні поліцейські зупинили голову правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка. Це сталося 30 липня на проспекті Василя Мойсея, коли той перебував за кермом. У його крові виявили перевищення допустимої норми алкоголю.

Суд розглядає справу стосовно вчинення правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На засідання не з’явився ні Олександр Товстенюк, ні патрульні. За словами представника голови правління фонду, у Товстенюка є низка важливих зустрічей. Через це він не зміг з’явитися в суд. Він зазначив, що вважає за можливе розгляд справи без участі підзахисного.

Суддя Ярослав Артиш натомість повідомив, що усі замовні листи, які відправляли Товстенюку, повернулися із відміткою «не було вдома».

Адвокат заявив клопотання про витребування документів, зокрема акту медичного огляду лікарем Товстенюка, копію свідоцтва про сертифікацію приладу, яким проводили освідування, сертифікат лікаря, який проводив огляд та графік роботи лікарів, які приймають у диспансері. 

Суддя постановив задовольнити клопотання про витребування дкументів. А от розглядати справу без Товстенюка «не захотів», мотивуючи це тим, що участь є обов’язковою. Тому, з метою непорушності права на захист, постановив повторити виклик Товстенка в судове засідання. А в разі його не явки та ухиляння – застосувати привід. 

Відтак, наступне засідання проведуть 27 вересня о 12 годині.

Також читайте: Товстенюк не прийшов на суд «через сімейні обставини»

Товстенюк не прийшов на власний суд щодо водіння напідпитку

За п’яне водійство Товстенюка судитиме суддя, який відпустив Тиводара

Олександр Товстенюк визнав свою провину, хоча й вважає своє порушення незначним

Олександра Товстенюка спіймали п'яним за кермом, – ЗМІ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром