Дорослих і дітей кличуть на робо-футбол і танкові бої в «Адреналін Сіті»

30 Серпня 2017, 14:57
2524

Вже 1 вересня у День знань у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» відкриють унікальний інтелектуально-розважальний майданчик – Академію пізнання та розвитку «Робологікум».

Святкова програма відкриття розпочнеться о 15:00. Вперше в Луцьку буде присутній справжній прототип робота з «Країни роботів» – робот Данко, який зустрічатиме та розважатиме гостей. А ще з роботом Данко можна поспілкуватися та сфотографуватися.

Професори академії познайомлять відвідувачів з найцікавішими винаходами людства, покажуть на практиці різноманітні експерименти науки і техніки.

Під час святкового відкриття відбудеться наукове шоу, де ви побачите найбільш цікаві та видовищні досліди та експерименти, відкриєте для себе захоплюючий світ науки, ба навіть більше – відчуєте себе в ролі вчених!

Несподівані експерименти, знайомства з дивовижними речовинами, яскраві вибухи – усе подарує вам і вашим дітям море веселощів і нових вражень під час наукового шоу у «Робологікумі».

Маленьким глядачам буде цікаво просто поспостерігати за науковими метаморфозами, а дорослим – розібратися в суті експерименту і взяти в ньому участь. Адже усі гості на вашому святі перетворяться у справжнісіньких вчених, які проводитимуть захоплюючі та ефектні досліди з хімії.

А ще всіх гостей чекає музичне знайомство з кафедрою музики та можливість пограти на музичних інструментах.

У «Робологікумі» діти та дорослі зможуть поринути і світ сучасних технологій, робототехніки, довідатися про найцікавіші винаходи людства та перевірити на практиці.

Секція робототехніки зі справжніми радіокерованими моделями не залишить байдужими всіх, хто цікавиться сучасними іграми. Тут ви не тільки побачите радіокеровані моделі роботів, а й зможете спробувати управляти та взяти участь у змаганнях з робо-футболу, робо-боксу і робо-гонках та танкових боях. А ще відчути себе справжнім пілотом дрону та дізнатися ключові поняття аеродинаміки.

Простір «Робологікуму» організовано таким чином, що кожен зможе тут провести час цікаво, сюди можна прийти з друзями або родиною. Всі представлені в центрі експонати можна чіпати руками. Вік відвідувачів «Робологікуму» – від 3 до 100 років.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром