Атовцям Луцької громади співфінансуватимуть купівлю житла

26 Травня 2021, 17:11
Фото ілюстративне 556
Фото ілюстративне

Учасника АТО, які проживають на території приєднаних до Луцька громад, співфінансуватимуть купівлю житла за принципом 50 на 50.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцькради.

Цьогоріч на придбання житла передбачили чотири мільйони гривень.

Однією із умов участі у Програмі є забезпечення співфінансування учасниками Програми 50-відсоткової ринкової вартості житла за рахунок особистого внеску. Крім того, співфінансування у 25-відсотковому розмірі забезпечується як за рахунок коштів бюджету Луцької міської територіальної громади, так і за рахунок інших джерел, не заборонених законодавством. Якщо співфінансування по Програмі неможливо здійснити за рахунок інших джерел, не заборонених законодавством, співфінансування за рахунок коштів бюджету Луцької міської територіальної громади збільшується до 50 відсотків.

 

Співфінансування за рахунок коштів бюджету Луцької міської територіальної громади забезпечується лише при умові придбання житла в  населених пунктах Луцької міської територіальної громади.

Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів бюджету Луцької міської територіальної громади, інших не заборонених законодавством джерел та власних коштів учасників. 

Читайте такожЛуцькі депутати просять посилити відповідальність за наркозлочини

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром