У міськвиконкомі пропонують створити інтерактивну карту житлового фонду

30 Червня 2015, 16:32
4738

Член виконкому Богдан Климчук ініціював проект рішення про створення так званої карти житлового фонду міста, де буде вказано адреси, виконавців робіт, прогнозовану вартість та всі інше, що стосується житла.

Він розповів, що така ініціатива реалізовується в Івано-Франківській міській раді, і там людям доступна детальна інформація по кожній вулиці. 

«На сайті Івано-Франківської міської ради є інтерактивна карта по кожному будинку і кожному зверненню мешканця. Я вважаю, що це потрібно зробити і в Луцьку. Так ми поступово будемо добиватися прозорості від ЖКГ. Я спільно з Асоціацією підтримки та розвитку ОСББ ініціював проект рішення на міськвиконком «Про інформування споживачів про плани-графіки проведення поточних та капітальних ремонтів житлового фонду м. Луцька». Сподіваюсь, що його підтримають», - зазначив він.

Також додав, що якщо виникнуть проблеми із коштами на створення такої інтерактивної карти, то можна подумати і про грант.

«Для нашого міста це вкрай спростить ці всі корупційні схеми, пов’язані з житловим фондом. Тепер буде значно простіше дізнатися для пересічної людини, де і що будується, реконструюється, хто замовляє і платить», - резюмував Богдан Климчук.

Аріна КРАПКА

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром