Флешмоби, ігри та благодійна акція: у школі села Липини завершують участь у Фуд-челенджі

25 Травня 2021, 14:32
1274

«Фуд-челендж від Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», в якому брали участь учні та педагоги школи села Липини, добігає кінця.

На завершення в школі організували так званий кольорово-фруктовий тиждень, де кожного дня учні одягалися в певний колір і брали з собою фрукт дня. Після уроків діти спільно з вчителями грали настільні ігри, де переможці отримували фрукти в якості призів. Парламентарі школи розробили цікавий тест «Який ти фрукт?» і учні активно його проходили та ділилися результатами. Про це Район.Луцьк повідомили працівники школи.

Окрім того, школярі провели акцію зі збору корму для тварин з притулку «Ласка», щоб безпритульні коти й собаки теж мали змогу харчуватися добре. Також в рамках Фуд-челенджу шкільні активісти запустили флешмоб, де свій день розпочинають зі склянки теплої води, запускаючи таким чином метаболізм та оптимізацію усіх процесів в організмі, включаючи травлення, вивід токсинів, засвоєння корисних речовин тощо. 

Також грали у «чарівну скриньку»: зображення якого фрукту витягнули звідти, такий і мали з’їсти протягом дня. Окрім цього, провели кілька уроків про здорове харчування, інтегровані в постійну навчальну дисципліну - в англійську мову, інформатику та основи здоров’я.

Читайте також: Липинські школярі продовжують брати участь у челенджі про здорове харчування

Смачне навчання: учні Липинської школи вивчали кухні світу

 

25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром