Лучан на Андріївських вечорницях розважали позитивні гурти

14 Грудня 2015, 16:10
2909

Городяни відсвяткували день Андрія Первозванного і погуляли на вечорницях, де слухали музику українських гуртів  

Захід відбувся у неділю, 13 грудня, у пабі «ЛучеSк».

Як і обіцяли організатори, усіх охочих на вході частували медовухою і сивухою. Ведучими гуляння були Віктор Присяжнюк та Інна Мархевна. Вони розповіли присутнім про походження свята і таємничість Андріївської ночі.

Як справжні господарі вечорниць, Віктор та Інна запросили присутніх до традиційних забав. Молоді, неодружені дівчата мали нагоду випробувати долю, повороживши на нареченого. Хлопці змагалися між собою за калиту – круглий корж, який треба було вкусити. Зробити це було нелегко: Інна Мархевна повісила калиту на довгу палицю. Учасники мусили буквально осідлати один одного, щоб перемогти у конкурсі.

Присутніх розважали й місцеві гурти «Корінь Мандрагори» та «Давня казка». Перший гурт потішив публіку авторськими піснями, а також каверами на пісні гуртів «ВВ» та «Kozak system». Зокрема  у подарунок для іменинниці Анджели музиканти виконали пісню Олега Скрипки «День народження». Гурт «Давня казка» виконав власні композиції, а також українські народні пісні у новому звучанні. Музикантів не хотіли відпускати і тричі викликали «на біс».

«Мегапозитивні враження від гуртів. Ми чи не перші вийшли танцювати. Люблю пісню «Корінь Мандрагори»», – розповіла глядачка Тетяна.

2

1


3



1

4

1


1

1

2

3

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром