Бізнесменів кличуть позмагатися в «Що? Де? Коли?»

14 Грудня 2015, 15:14
2428

«Фундація розвитку громад» організовує серію благодійних інтелектуальних ігор.

У п’ятницю, 18 грудня, «Фундація розвитку громад» проводитиме першу благодійну інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». До участі запрошують усіх охочих, а також команди фірм, компаній, бюджетних і громадських організацій, приватних підприємців та державних установ.

Кожен учасник чи команда має зареєструватися на сторінці події та в групі ФБ Фундації розвитку громад й оплатити благодійний внесок з коментарем «на Лікування Тетяни Антонець». Розмір благодійного внеску не має значення.

За результатами отриманих заявок буде сформовано команди. Відповідно до кількості заявлених команд-учасників та сформованих команд буде розроблено графік ігор в сезоні 2015-2016 років.

Турнір відбуватиметься за кубковою системою, команди по результатах жеребкування буде внесено в турнірну сітку. Команда, яка програла гру, припиняє свою подальшу участь. Переможець визначається у фінальній грі двох найкращих команд.

Всі благодійні ігри проходитимуть на території вільного простору «Третє місце», який є соціальним проектом «Фундації розвитку громад». Для всіх команд та учасників передбачені цінні призи від організаторів.

Проте основною метою цього благодійного проекту, за словами Голови «Фундації Розвитку Громад» Михальчука Романа, є той факт, що приймаючи участь у грі можна допомогти врятувати життя маленької дівчинки Тетянки Антонець.

Захід може бути альтернативою так званим «передноворічним корпоративам». Вона дозволить колективам компаній провести цікаво та змістовно час, долучитися до благодійності, а також виграти цінні призи та подарунки.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром