Лучан запрошують на запальну сальса-вечірку до «Ротонда Beach Club»

29 Серпня 2017, 16:17
5664

2 вересня 2017 року «РОТОНДА Beach Club» запрошує лучан і гостей міста на «Сальса-вечірку», яку презентує Si Bailar.

Організатори обіцяють гостям вечірки чудові танці і незабутню атмосферу. На них чекають запальна анімація, майстер-класи і напій в подарунок, а також спеціально запрошений DJ Roman Lilkraze з Івано-Франківська.

Білети можна придбати за адресами:

  • ТЦ "Буратніо", бутік №13, тел. 095-200-33-33
  • Антикафе "Innerspace"
  • РОТОНДА Beach Club 

Замовлення столиків за телефоном 066-920-63-53.


 

Тренери студії «Si Bailar» – Ірина Бондаренко та Сергій Мазурик відповіли на питання, що чекає відвідувачів на вечірці 2 вересня. Зокрема, Сергій сказав: «Запальна латино-американська музика, позитивна атмосфера і чудовий настрій. А саме від клубу ми даруємо невеличкий майстер клас із сальси та регетону та кілька шоу-номерів, які ми підготували для глядачів».

Ірина додала: «Цікаво буде усім! У майстер-класах від викладачів студії приймати участь можуть як початківці так і ті, що вже давно в цій танцювальній темі!».

Також тренери розповіли, звідки в них таке захоплення сальсою та бачатою і як взагалі виникла ідея вчити інших.

Ірина за освітою – хореограф: «Танці для мене, як маленьке життя, оскільки навіть найпростіші рухи здатні наповнити внутрішній світ особливими емоціями, які допомагають мені насолодитися життям у повній мірі».

А Сергій свого часу  професійно займався аеробікою (кандидат в майсти спорту) і працював тренером у фітнес центрах: «Маючи такий досвід ми вирішили впробувати самим вести заняття, спочатку для знайомих. В нас добре виходило і ми вирішили заснувати свою школу і набрати групу. З того часу все й закрутилось. І навіть назва школи в перекладі з іспанської звучить як «скажи танцю «Так!». А ще абревіатура «SI» – це перші букви наших імен».



1

 
 
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром