Театральний майдан: люди платять за «спасіння душі» аферисту

29 Серпня 2017, 13:08
Невідомий чоловік у рясі 4617
Невідомий чоловік у рясі

Невідомий чоловік у церковній рясі 29 серпня ходив біля собору, що на Театральному майдані, та пропонував людям спасіння.

Про це пише громадський діяч Ілля Токаренко на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні біля собору у Луцьку побачив чоловіка, який повісив на себе православні хрести, зірки Давида та пропонував спасіння. Це не образа релігії чи чергової секти. Це питання нашого з вами духовного розладу. Ми даємо процвітати таким «месіям» у спортивних штанях під сандалі із одягнутою на себе рясою. За 40 хвилин мого спостереження, до нього звернулися кілька десятків людей. Він усіх вислуховував, щось записував та зі спокійною душею брав за це гроші. Я згадав, що близько місяця тому бачив, як він на Варшавці вживав горілку», – поділився побаченим Ілля Токаренко. 

Громадський діяч переконаний, що цей випадок повинен стати уроком для політиків та церковних служителів. На його думку, коли люди починають звертатися до сумнівних людей за допомогою, це свідчить про те, що ситуація на сьогодні є критичною.

Читайте також: Не тільки мився у міськраді: Ілля Токаренко шукав себе в монастирі та лісі



 

Коментарі
29 Серпня 2017, 19:04
цей чоловік був зимою у Рівному. ходив біля церкви і також говорив, вислуховував і брав гроші ніби на пожертву! два місяця які я там була, він день в день там ходив. Його охорона проганяла, але через деякий час він знову повертався! тому не кидайте йому гроші а проходьте стороною
29 Серпня 2017, 23:40
Не тільки ж в соборі торгувати спасінням, можна і біля. Як писав класик: релігія - опіум народу.
30 Серпня 2017, 04:09
Намагаймося любити одне одного без допомоги релігій. Все йде від нашого вибору
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром