Лучани завоювали Суперкубок Волині-2017

29 Серпня 2017, 12:39
3121

Кілька сотень глядачів на стадіоні «Шахтар» у Нововолинську стали свідками чудового поєдинку, в якому зійшлися академічні засади сучасного футболу та швидкість проти виваженості й майстровитості.

У битві за Суперкубок Волині зустрічалися молодий та перспективний колектив «ДЮСШ-ВІК» та фаворит останніх сезонів «ЛСТМ-536», повідомляє Volynsport.

Загалом треба відзначити, що юнаки з Володимира-Волинського демонструють уже цілком неюнацький стиль та націленість на боротьбу. І кожна гра цього сезону для «сантехмонтажників» з ВІКом була непростим випробуванням. Хлопці з Княжого міста довели, що вміють не лише тримати удар, а й гідно відповідати. І якщо команда продовжуватиме правильно розвиватися, то через рік-два їй до снаги буде зіграти на другу чи навіть першу ліги.

Однак суперкубок володарям Кубка Волині завоювати не судилося. Надто вже чинний чемпіон з Луцька хотів оформити золотий дубль (якщо можна так символічно назвати поєднання перемог у першості та суперкубку). Тож у впертій боротьби «Луцьксантехмонтаж-536» таки зумів перемогти 3:1.

Нагадаємо, «ЛСТМ» брав участь в усіх семи матчах за Суперкубок Волині (починаючи з 2010-го року), однак виграв лише другий такий трофей. Востаннє луцька команда тріумфувала у таких змаганнях 2013-го, коли переграла у серії пенальті «Ковель-Волинь». Тим самим ковельчанам «будівельники» двічі поступалися у матчах за Суперкубок, ще двічі програвали перший турнір сезону боратинській «Ласці» та минулорічний – «Стирю».

Читайте також: Перемога луцької «Волині» над «Сумами»: емоції матчу на світлинах

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром