Кучер відрікся від Ляшка, бо не бачить перспектив

14 Грудня 2015, 13:32
3085

Колишній голова Волинського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка, депутат облради Володимир Кучер мотивує свій вихід із партії тим, що не бачить перспектив кар’єрного росту.

Що змусило політика залишити лави Радикальної партії Олега Ляшка, Володимир Кучер розповів у коментарі виданню «Конкурент».

«За освітою я політолог. Займаюся виборами, політтехнологіями, очолював різні політичні партії, штаби, виборчі кампанії різних кандидатів, починаючи з 1998 року, – каже Кучер. – В Радикальній партії Олега Ляшка вже чотири з половиною роки, з часу її заснування. Це моя четверта партія, де я офіційно був головою. Причин виходу з партії є дуже багато. Основна з них, на яку спираються всі інші – це відсутність перспектив розвитку для себе. Основна мета, яку я переслідував, будучи головою Волинської обласної партійної організації партії Олега Ляшка – це політична самореалізація. Я хотів стати депутатом Верховної Ради. На жаль, ця мета в даній партії виявилася нездійсненною».

Політик наголосив, що нині є безпартійним депутатом і водночас – головою фракції Радикальної партії в обласній раді.

«А чи зміниться моя партійна приналежність – життя покаже», – пояснив Володимир Кучер.

Нагадаємо, напередодні місцевих виборів Володимир Кучер у ЗМІ заявляв, що Радикальна партія на Волині асоціюється лише з його персоною.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
14 Грудня 2015, 19:52
ВСЕ ПРАВИЛЬНО СКАЗАВ ВОЛОДЬКО....ПЕРСПЕКТИВА МАЄ БУТИ.А ТО ОДНІ ПРАЦЮЮТЬ РОКАМИ ,А ПАРТБОСИ ЗА БАБЛО РОЗДАЮТЬ МАНДАТИ. МОЛОДЕЦЬ ЛЯШКУ НА ВОЛИНІ ПІСЄЦ....
17 Грудня 2015, 08:07
Полішук безпринципний, а ще й тупий як валянок, як воно взагалі політиком стало...йому максимом вантажником чи охороноцем працювати, там його місце
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024