Головну луцьку муніципалку намагаються залякати?

30 Червня 2015, 13:03
6540

Подробиці грабежу квартири та взлому автомобіля в. о. начальника місцевого відділу муніципальної дружини Луцької міської ради Юлії Сиротинської.

У ніч проти суботи, 27 червня, чиновниця поверталася додому з Польщі, де була на відпочинку з друзями. Тоді Сиротинська застала своє помешкання вщент розгромлене. Зловмисники вчинили великий погром, були розтрощені всі меблі та розсипані крупи. З помешкання було викрадено гроші. Про це Район.Луцьк стало відомо з власних джерел

А наступної ночі, 28 червня, чиновниці розбили скло в машині. Цікаво, але правопорушники не відчинили дверей транспорту. А крізь розбите скло пошкодили панель, зірвали відео реєстратор та вирвали магнітолу. Причому в авто на видному місці лежало гроші, яких не взяли.

Друзі постраждалої та громадські активісти вважають, що злочини скоєні проти Юлії Сиротинської пов’язані з професійною діяльністю начальника відділу муніципальної дружини Луцької міськради.

Речниця УМВС України у Волинській області Оксана Блищик проінформувала, що вже відкриті кримінальні провадження за фактом вчинення правопорушень.

«По квартирі: відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.). По машині: звідти нічого не вкрали, тільки розбили скло. Тому кваліфікація тут – дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП)», - повідомила Блищик.

Нині ведуться слідчі дії.

Коментарі
01 Липня 2015, 11:42
1. Звідки у пересічної чиновниці і квартира і авто? 2. Чому недавнопризначена керівник муніципалів вже у відпустці, чи вона в робочі дні їздила на відпочинок? Чому ця чиновниця ганяє бабусь (особливо із села) на ринку, а підприємців, котрі зайняли всі тротуари не бачить? Перелік подвійних стандартів можу продовжити, однак навіщо в місті міліція, муніципали, купа всіляких дружин (самооборона, ДУК, Варта громади, Волинський щит) - чи не для того щоб всілякі пройдисвіти заробляли собі на життя оббираючи інших?
01 Липня 2015, 17:09
підтримую!
02 Липня 2015, 00:23
Ця чиновниця була на відпочинку у вихідний ден. Уважно читайте матеріали.
02 Липня 2015, 00:25
Дивні наші люди, що їм не роби усе не так. Робиш погано не робиш ще гірше. А мені шкода дівчину. То нелегка праця і дії зі сторони злочинців дуже низькі
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром