Луцька молодь за чаюванням вивчала англійську

14 Грудня 2015, 13:06
2199

У Молодіжному центрі вдруге пройшов вечір EnglishOK – проект, за допомогою якого всі охочі можуть удосконалити свої знання англійської мови.

Організатори розповіли, що мета таких зустрічей – заохотити молодь долати мовний бар’єр та покращувати розмовну англійську.

Як з’ясувалося під час минулої зустрічі, багато учасників захоплюються подорожами, тому для обговорення обрали саме таку тематику. 

Молоді люди розповідали багато цікавих історій та думок про подорожі, поділилися досвідом, пограли в рухливі та інтелектуальні ігри, дізналися багато нового з гри-вікторини, яка містила в собі цікаві та пізнавальні питання.

«Приємна товариська атмосфера, нереально цікаве спілкування, а головне – купа вражень після вечору. Спочатку мене тривожило те, що англійською я володію недосконало, але ще на початку тренінгу організатори зуміли пояснити і влаштувати все так, щоб кожен зміг зрозуміти, а за необхідності не боявся перепитати. Спілкування, чаювання та англійська – найкращий спосіб весело та цікаво провести час у вечір п'ятниці», – поділилася враженнями учасниця вечору Юлія, яка відвідала захід вже двічі. 

Організатори обіцяють ще цікавіші та пізнавальніші EnglishOk-вечори у новому році, кожен з яких буде мати свою тематику та сюрпризи.

Фото надані організаторами



Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром