Створили нове управління – «два в одному»

14 Грудня 2015, 12:24
2206

У облдержадміністрації ліквідували департамент економіки і управління міжнародних ресурсів – натомість на базі цих структурних підрозділів створене управління розвитку інвестицій і європейської інтеграції.

Новостворене відомство очолив Юрій Кресак – із серпня помічник голови ОДА та багаторічний керівник Волинського відділення Комітету виборців України, повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

Про зміни в структурі ОДА повідомили на оперативній нараді в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика. Заодно на засіданні заслухали інформацію про стан казначейського обслуговування станом на 1 грудня.

Володимир Гунчик закликав керівників територіальних громад активно працювати над ефективним використанням коштів, що надійшли з державного бюджету на виконання Програм, інакше в кінці грудня невикористані фінанси підлягають поверненню.

Також проаналізували діяльність територіального відділення Антимонопольного комітету України та Державної фінансової інспекції України у Волинській області.

Обговорили стан призначення житлових субсидій за спрощеною процедурою. На сьогодні житлові субсидії оформили понад 150 тисяч домогосподарств області. Волиняли продовжують звертатися із заявами на отримання житлових субсидій. Робота з призначення субсидій буде продовжуватися.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром