Ковельська: неадекватна жінка, що гуляла з малюком, виявилася його матір’ю

27 Серпня 2017, 12:19
2539

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, жінка заледве самостійно пересувалася вулицею Ковельскою в Луцьку, а маленький хлопчик був у дівчачому взутті на одній нозі, друга ніжка була боса. Жінка казала, що вона няня малюка, та не могла пригадати вік дитини.

Про це пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 16-го серпня пізно ввечері небайдужі лучани побачили що жінка іде, ледь не перекидаючи візок. Коли люди почали розпитувати, чи їй погано, виявилося, що жінка у стані сильного алкогольного сп’яніння. Дитина мала занехаяний вигляд. На місце викликали патрульних.

«Поліцейські відвезли жінку з дитиною додому на вулицю Шевченка. Як виявилося, це була мама дитини, що й підтвердила сестра жінки. Вона запевняла, що подібних випадків ніколи не було. Поліцейські провели профілактичну бесіду та матеріали передали в ювенальну превенцію», – повідомила представник прес-служби луцьких патрульних Ольга Бузулук.

Ситуацію в поліції досі вивчають.

«Матеріали справи заразу у Луцькому відділку поліції, й вони ще розглядаються. Я вважаю, що дитину варто було одразу вилучити, втім, патрульні пошкодували матір. Ми бачимо, що тут потрібне вивчення ситуації, адже проблема є. Тому, необхідно детально опитати сусідів, маму, щоб зрозуміти загальну картину. На тижні ми зможемо детальніше повідомити, що вже зроблено й що далі буде з дитиною», - коментує начальник сектору ювенальної поліції Головного управління нацполіції у Волинській області Інна Остапович.

Читайте також: Конякіна: малюк сидить на підвіконні відчиненого вікна

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром