Героєві у знак вдячності влаштували свято

13 Грудня 2015, 16:49
2228

Самооборонівець Сармат отримав кошти на лікування, сертифікати, прапор і диски гурту ТІК.

До дня сухопутних військ України символічний день подяки Герою організували координатори проекту «Меценати для солдата» (МдС) 12 грудня, у суботу – повідомила прес-служба проекту.

Олег Твердохліб (Сармат) – самооборонівець та яскравий виразник честі. Указом Президента йому присвоєно почесне звання «Заслужений донор України». Героїчно боронив наш спокій на Сході у складі «Айдару». Проте, повернувшись на Волинь, боєць не перестає боротися за своє життя через дуже страшну недугу. Уже за тиждень на нього чекає чергова операція.

Друзі героя разом з волонтерами та партнерами проекту «Меценати для солдата» зуміли влаштували свято для Сармата та його дружини, аби підтримати їх передусім морально та психологічно, поки чоловік перебуває в Луцьку, а також зібрати певну суму коштів на потреби бійця під час його реабілітації.

День подяки Герою розпочався з того, що спочатку він з дружиною, волонтерами та меценатами взяли участь у культурно-розважальній програмі «Андріївські вечорниці», що відбулась в етноресторані «Панич» (вул. Підгаєцька 3). Захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими та молитвою за нашими героями, що зараз перебувають на Сході.

Під час вечора військовий капелан о. Михайло Бучак та волонтери за видатні заслуги Сармата в обороні незалежності України озвучили ініціативу подати кандидатуру Олега Твердохліба на нагородження орденом «Народний Герой України» до оргкомітету в Київ. Ще панотець вручив кошти на лікування, що передала спільна  їхня знайома – «російськомовна бандерівка» Тетяна, яка просила не озвучувати суму допомоги.

А перед вечорницями боєць мав можливість отримати ще подарунки та сертифікати від меценатів МдС:

  • Сертифікат на 600 грн на настінний годинник «Pragmart»  в мережі магазинів «Свій час» від луцького власника-виробника даної марки (пр. Волі, 15; ЦУМ; «Там-Там», ТЦ Ювант, вул. Єршова, 11, пр. Соборності, 11Л);
  • сертифікат на 200 грн від піцерії Solo (пр. Волі 10; пр. Молоді 7а; пр. Відродження 5-а; вул. Винниченка 69);
  • сертифікат на 200 грн від ТзОВ «Апельсин» (комп’ютери, оргтехніка, сервісний центр -  вул. Бойка, 1);
  • сертифікат на 300 грн від етноресторану «Панич» (вул. Підгаєцька 3);
  • квитки на концерт мегапопулярного гурту ТІК від броварні «Карабас Барабас» (вул. Винниченка, 4);
  • чудову книжку-альбом яку вибрав боєць від книгарні «Руніка» (ЦУМ, 5-й поверх);
  • ікону від магазину з церковним приладдям та  швейними послугами «Іконна лавка» (пр. Перемоги 12);
  • сертифікат на 500 грн на сорочку від мережі магазинів «С В І Т сорочки» («Гостинець» - №14а; ЦУМ 3-й пов., ТЦ Ювант - №128).

Кульмінацією вчорашніх емоцій від насиченої програми став сам концерт ТІК в пивоварні «Карабас Барабас». Сармат  з дружиною змогли особисто поспілкуватися в гримерній з гуртом, сфотографуватись на пам’ять та обмінятись подарунками: Олег подарував хлопцям прапор свого розвідувального підрозділу в «Айдарі», а гурт ТІК, окрім своїх автографів та дисків, зважаючи, що перед ним стоїть справжній герой, за пропозицією фронтмена Віктора Бронюка, неочікувано подарував прапор гурту.

Координатори проекту «Меценати для солдата» щиро дякують усім небайдужим підприємцям, які відгукнулись на пропозицію організувати день подяки Герою, та запрошують до співпраці нових меценатів.

«Бійці повсякчас потребують нашої підтримки та допомоги, тому небайдужість кожного, хто має можливість допомагати, є визначальною у ці складні часи для наших солдат і їхніх сімей. Сподіваємось, що заклади та бізнесмени нашого міста приєднаються до даного руху з допомоги бійцям у тилу, беручи гарний приклад з луцьких однодумців-партнерів», – розповів співкоординатор проекту Руслан Теліпський.



 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром