Титулований «Проривом року» Діма Монатік виступив у Луцьку

13 Грудня 2015, 13:25
7454

На концерт улюбленого співака прийшло близько 800 фанатів.

Відгримів концерт Діми Монатіка у луцькому нічному клубі «Opera». Артист влаштував на сцені справжнє вокально-танцювальне шоу – пише Таблоїд Волині.

Перед виступом Monatik змусив публіку чекати, адже анонсований на 22.00 концерт розпочався о 23.20. Та, схоже, шанувальниць та шанувальників це анітрохи не засмутило. Серед публіки «Таблоїд Волині» зауважив і маму та бабусю Діми Монатіка, які з гордістю спостерігали виступ артиста. За попередньою інформацією організаторів, на концерт прийшло близько 800 людей. 

Вийшовши на сцену нічного клубу, артист зізнався, що йому дуже приємно нарешті виступати в рідному місті. До речі, нещодавно Діма Монатік отримав титул «Прорив року» за версією «M1 Music Awards», і це його перший великий концерт у Луцьку.

Виступ харизматичного та енергійного Монатіка органічно доповнювали двоє дівчат з балету. Разом з артистом вони добряче запалювали луцьку публіку, та справжній шквал аплодисментів та емоцій викликало танцювальне соло Діми Монатіка. «Не відмовляйте собі в танцях. Танці як сонце», – філософствував зі сцени артист. 


1

1



1





Мама і бабуся Діми Монатіка
Мама і бабуся Діми Монатіка





 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
14 Грудня 2015, 19:18
це пісець, ну і пики
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024