Театральний майдан: лучани обирали найкращі короваї

25 Серпня 2017, 14:41
6482

Відкриття Дня Незалежності. Сотні людей, десятки прапорів, сотні вишиванок, трансляція наживо святкового параду на Хрещатику – так лучани долучилися до державного свята. Окрім привітань, оркестру, гімну, сцени, Театральний майдан також став ареною для виставки-продажу хліба, короваїв та різноманітної випічки. 

«Кічкарівка», «Condyter», «Франс.ya», «ІВАН ХЛІБ», «Все буде Сулі Гулі» та «Наш Край» прийшли 24 серпня на виставку-продаж з найрізноманітнішою продукцією власного виробництва. 

Кореспонденти Район.Луцьк запитали у лучан, які короваї сподобалися їм найбільше та зробили рейтинг «ТОП-3 найпопулярніших короваїв». 

Як ми рахували? 
10 опитаних лучан. 11 конкуруючих короваїв. 2 години опитувань. Факти, які говорять за себе. Кому ж лучани віддали перемогу? 

№1 – коровай, який отримав чотири лайки та виборов цю перемогу.

№2 – коровай, якому дісталося три лайки.

№3 – коровай, який заслужив два лайки. 

Ще один лайк отримав коровай, який до рейтингу не увійшов, але ми впевнені, що кожен з них вартий уваги. Тому публікуємо фото усіх творінь. 

















 

 

Коментарі
26 Серпня 2017, 03:02
А почему Вы не сказали еврейским, крымо-таптарским и армянским общинам, что проводите все на театральном майдане? Они, бедные сидели на площади перед замком и кормили каких то торгашей. Людей вообще небыло! Столько мяса испортилось!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром