Старе місто: на нічному кіноперегляді дивилися хроніки Луцька

25 Серпня 2017, 11:17
2493

Яким було наше місто наприкінці 1960-х, та яким є сьогодні, дізнавалися учасники нічного кіноперегляду у Луцьку.

На Замковій площі у ніч з 24 на 25 серпня було людно. Відвідувачі нічного кіноперегляду від «Lutsk night cinema» та департаменту культури Луцької міської ради дивилися фільми про Луцьк від повоєнних часів до сьогодні. Відео-хроніка кіностудії «Волинь» та тревел-історія від «Blog 360» – далеко не все, що дивилися лучани минулої ночі. Сім фільмів загальною тривалістю близько години мали на меті показати, як змінилося місто упродовж більше, ніж півстоліття.

«Важливо знати свою історію для того, щоб бачити, як ми розвивалися, і до чого можемо дійти в майбутньому», – переконаний співорганізатор заходу, член команди «Lutsk night cinema» Максим Драч.

У свою чергу, представниця департаменту культури Луцької міської ради Юлія Євпак каже, що напередодні Дня міста все більше людей питають, чи змінився Луцьк. Організований нічний кіноперегляд приготував для цих людей вичерпну відповідь.

Трохи більше про те, як лучани дивилися фільми, та які рефлексії у них виникли після – дивіться у нашому відеоматеріалі.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром