Чим відомі виконавці вражали лучан у День Незалежності

25 Серпня 2017, 18:00
2908

Лучани відсвяткували День Незалежності. Серед маси заходів гості та жителі Луцька вибирали собі розваги до душі.

Найбільш очікуваною подію вечора став концерт, приурочений до Дня Незалежності та відкриття розважального центру «Промінь». Адже у місто завітали відомі співаки та співачки української сцени.

Тому, у цей вечір на проспекті Грушевського було дуже людно.

На сцені біля «Променя» танцювали, влаштовували конкурси, розігрували призи та демонстрували колекції вишиванок. Не обійшлось і без музичних виступів.

Зачарувала усіх своїм вокалом волинська співачка Галина Конах: виконані нею українські пісні неабияк розворушили публіку.

Опісля, на сцену вийшли музиканти колективу «Шанс Music». Їхня надзвичайна енергетика та позитив просто не могли не сподобатись. Люди співали та танцювали разом із ними.

1

А дитячий колектив із Закарпаття «Петрос» подарував лучанам хороший настрій та неймовірну гру на інструментах.

1

1

1

Ближче до вечора на сцену запросили чарівну співачку, більш відому як учасницю «Голосу Країни» Віру Кекелію. Вона розпочала свій виступ із популярної пісні «Вставай, сонце», тож на приспіві люди активно підспівували співачці. Неймовірний голос, яким вона виконала хіти гурту «Океан Ельзи» просто вразив усіх. Чудовим подарунком стала авторська пісня «Запам'ятай мене».

1

Запалила публіку і Sonya Kay. Її оригінальна та драйвова музика просто змусила народ танцювати. А хлопці, які танцювали на сцені разом із співачкою, теж сподобались, особливо дівчатам. Ритмічні та спокусливі рухи зробили виступи ще крутішими. Під час співу, хлопці піднімали солістку, виконували підтримки та разом танцювали. Серед рухливих пісень Sonya Kay були і повільні, а особливо сподобався лучанам хіти «Знаю, я твоя» та «Зоряний саундтрек».

1

Оголошення останнього співака викликало багато криків та галасу, серед глядачів побільшало телефонів та моноподів. Адже  на сцені появився очікуваний «Alekseev».

Відомі пісні просто «порвали» його фанатів. «Пьяное солнце», «А ти пливеш у човні», «Осколки» та інші треки подарували глядачам незабутні емоції. Люди співали в один голос разом із виконавцем.

Після музичних виступів, задоволені та усміхнені виступів глядачі спостерігали за лазерним шоу.

1

1

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром