Соборності: холодильник з пивом заблокував велодоріжку

12 Грудня 2015, 12:23
5144 Джерело: Спільнота Наш Луцьк

Лучани обурюються тим, що власники торговельної точки на проспекті Соборності без жодних вагань поставили холодильники для напоїв прямо посеред нещодавно облаштованої велодоріжки.

Про це у спільності «Наш Луцьк» написав користувач  Igor Savonchuk.

«Так у Луцьку облаштовані велосипедні доріжки. Підприємцям,по ходу, начхати на велосипедистів,головне, щоб пивко продавалось. Та то таке, але будка з якої продають товари обгаджена собаками та бомжами (ходжу тудою кожен ранок на роботу). Люди, невже ще хтось собі купує в цій жалюгідній подобі торгової точки якісь товари, коли на кожному кроці є маркети. Може Романюк? Треба запитати. Пане Романюк, Ви купуєте у таких «сральнях» собі щось попоїсти? Сумніваюсь. Може петицію створити,щоб поприбирали ці сральники по місту? Як думаєте, панове містяни?», - звернувся до лучан чоловік.

Фото: спільнота Наш Луцьк
Фото: спільнота Наш Луцьк

Про те, як егоїстично городяни ставляться до нових велодоріжок написали й інші користувачі.

«О, я про це вже писав кілька місяців тому. А домовини на тому ж місці. Доречі, таксисти теж не гребують на доріжках паркуватись. Один раз бачив, як велосипедист проїжджаючи повз таксиста смачно харкнув на машину», - зазначив Andriy Mykhailov.

Тема облаштування велодоріжок породила хвилю нарікань. Лучани задають собі запитання, чи думала людина, яка це робила, перед тим, як облаштовувати велошлях.  

«У нас все робиться, вибачте, якось не через той отвір... Я не розумію, що може бути простіше за організацію велосипедних доріжок? Я не про гроші зараз кажу і не про загальні принципи містобудування. Я про їх, доріжок, прокладання вздовж вулиць. Не розумієте самі? То, вашу мать, поїдьте в той же Люблін і подивіться! Але ж ні! У нас завжди свій шлях, КАРЛ!!! І це не тому, що ми такі розумні, а тому, що ми хочемо і рибку з’їсти і ... м’ягко сісти! Ми хочемо і продемонструвати, що ми такі оху... Сорі! Що ми такі просунуті і європеські, і, в той самий час, «розпилити» гроші, що пішли на влаштування тих самих доріжок, задекларувавши, що ми їх, типу, зробили! А чи можна ними пересуватися роверами, чи ні... Кому це цікаво? Та майже нікому після того, як відспівають фанфари!!! Подивіться на фото... І скажіть мені - чи в Європі ми побачили б колись такий довбо...м? Чи те створіння, що давало команду вбивати стовпчик посеред велодоріжки, сідало колись на ровер? Так от і я про то ж...» - обурюється Олесь Драган.

Фото: спільнота Наш Луцьк
Фото: спільнота Наш Луцьк

Інші велосипедисти стверджують, що новими велодоріжками пересуватися складно, а подекуди й небезпечно.

«Один раз задля експерименту я проїхався вело доріжкою від Північного ринку до мосту через залізницю. Це жесть. Смуги «велодоріжки» то зліва то справа, не скрізь з'їзди є на дороги в двори. За зупинкою біля 26-ї школи трохи колесо не пробив об трубу, що стирчить прямо з нововкладеної бруківки. Хтось дуже добре заробив на тих доріжках і бруківці», - написав у спільноті Andriy Mykhailov .

Фото: спільнота Наш Луцьк
Фото: спільнота Наш Луцьк

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
12 Грудня 2015, 22:42
Перекинути нахер ті холодильники...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром