Дружина Рицка прокоментувала обшуки

23 Серпня 2017, 20:16
4525

Жанна Рицко, дружина лучанина Ігоря Рицка, написала коментар з приводу обшків у їхньому будинку.

Відповідний пост жінка розмістила на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні 23 серпня 2017 року о 06.15 ранку до нашого будинку прибули працівники поліції для проведення обшуку в нашому помешкані. До працівників поліціі вийшов мій чоловік та спілкувався. Після чого почався огляд будинку.

Чоловік, за вимогою спецпризначенців пред'явив для огляду вогнепальну та мисливську зброю та всі відповідні документи на право володіння. Далі почалось вилучення мобільних телефонів та компютерної техніки, мотивуючи тим, що на них зберігаються файли причетні до звинувачення Нардепа Лапіна. Ознайомившись з постановою, навідь я зрозуміла, що це зведення особистих рахунків Лапіна з моїм чоловіком, прикриваючись депутатським мандатом та вагомим впливом на правоохоронні органи.

Можу сказати відвето, як дружина - мій чоловік не являється членом жодного громадського формування та громадських організацій. Йому заборонено, як військовослубовцю та офіцеру Збройних сил. 
Дайте будь-ласка відповідь на запитання - людина відвоювала 2,5 роки за Незалежність України, а на подяку - звинувачення за правду від влади?», – йдеться у дописі.

3

Нагадаємо, що вранці 23 серпня близько 7 години у приватному будинку Ігоря Рицка, що в селі Підгайці розпочались масштабні обшуки.

Читайте такожПідгайці: обшукали будинок Ігоря Рицка

Коментарі
24 Серпня 2017, 14:00
Хоч побачимо уся укропівську нечисть і запамятаємо їхні прізвища які будуть у бюлетнях
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024