Лучан запрошують на майстер-клас із драматургії

30 Серпня 2017, 14:49
2895

У Луцьк з лекцією та майстер-класом приїде відомий український драматург Неда Неждана.

Про це інформують в громадській організації «Імаго».

У суботу, 2 вересня, о 12:00 у приміщенні «Креативної лабораторії», що на вулиці Винниченка (вул. Винниченка, 67, 6-й поверх, 602 кабінет) відбудеться зустріч з київським драматургом, поетом та культурологом Недою Нежданою. Захід організовують у рамках дофестивальних майстер-класів фестивалю анімації «Задзеркалля».

Драматург навчить учасників майстерки писати драматичні тексти, працювати з ідеями і персонажами, розповість про специфіку написання творів для сцени та екрану, а також для дорослої і дитячої аудиторії, розкаже про психотехніку творчості: методи роботи з фантазією, образами.

Участь у заході можуть взяти всі охочі віком від 16-ти до 45-ти років. Для цього слід заповнити анкету до 1 вересня включно:

https://docs.google.com/forms/d/1KPfBv9MP9NBxCF29LckUyApm3k1roYUSBL_v_giahtE/edit


 

Довідка: Неда Неждана - автор поетичних збірок «Дерева і люди», «Котивишня», упорядник антологій драматургії, української й іноземної, а також авторської збірки «Провокація іншості». Автор 22 оригінальних п’єс, 7 за мотивами прози, радіо, кіно- і телесценаріїв, а також понад 10 перекладів творів із французької, російської, білоруської мов. Автор понад 50 статей про сучасну драматургію, театр і кіно. Має більше 70 театральних, радіо і екранних постановок.

Публікації, сценічні читання, постановки здійснювали в багатьох містах України, а також у Білорусі, Росії, Польщі, Грузії, Вірменії, Киргизії, Естонії, Литві, Македонії, Косово, Сербії, Франції, Німеччині, Швеції, США, Іраку, Австралії. Три п’єси включені до каталогів кращих п’єс Європи. Переможець мистецьких конкурсів (СтАрт, «Коронація слова», «Смолоскип», «Київська Пектораль» та інших). 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром