Ветеранів: як у дитсадку №33 День прапора святкували

23 Серпня 2017, 14:22
4133

У дитячому навчальному закладі №33, що на вулиці Ветеранів, відсвяткували День державного прапора України та прийняли рішення про цікаву співпрацю.

Хоч і ранок був прохолодним, але малечі та її батьків зібралося чимало. У вишиванках, віночках та з посмішками на обличчях створювали свято.

Дітвора співала пісні, танцювала, водила хороводи, декламувала вірші. Щасливі обличчя дітей випромінювали радість та патріотизм. 

На святі була й завідувачка дитсадка Тетяна Никитюк разом із директоркою 19-ої школи, що неподалік, Анжелою Масиник.

У очільниць обох закладів виникла чудова ідея співпраці. Дітей ознайомлюватимуть із школою під час відвідування садка, а підготовчі групи на свято 1 вересня завітають на урочисту лінійку. Разом із меншими, звикатимуть до дітей і старшокласники, які проводитимуть час разом з ними. 

 Завідувачка дитсадка Тетяна Никитюк вважає, що співпраця дошкільного закладу і школи має бути однозначно, адже більшість дітей із садка ідуть навчатись у 19-ту школу. 

«Дітворі завжди цікаво, як виглядає доросла дитина, учень. Дорослі мама і тато – це вже не те. І нехай ці старші діти приходять у садок і розповідають як це бути дорослим. Особливо це буде корисно для тих, у кого в сім'ї немає старших братиків чи сестричок», – розповіла про плани завідувачка.

Директорка Анжела Масиник говорить, що  33-й мікрорайон – це велике село, де потрібно жити усім разом. А такі святкування державних свят лише об'єднують дітей, батьків, вчителів та вихователів.

«Ми вирішили зробити такий флешмоб, щоб діти та батьки знали таке свято. Зазвичай це свято проходить на рівні міста, а в дошкільних закладах мало що проводять. Заклад чудовий: хороші діти, персонал, завідувачка, то чому це не зробити на широкий загал? У нас ще й є будинок Маляти!

Зараз пішла така тенденція, що про них згадують лише на день Святого Миколая. А ми вирішили зараз згадати. Туди завжди треба коштів, іграшок. Врешті-решт, це частинка нашої любові для дітей, які не отримали її від батьків», – поділилась задумом директорка школи №19 Анжела Масиник.

Наприкінці святкування дітлахи влаштували флешмоб. Усі разом під патріотичну пісню діти створили прапор України із повітряних кульок.

1

2

1



2

1


1












1


3

1


Марія ВАВРИНЮК

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром