Луцькі перевізники не беруться за нові маршрути

11 Грудня 2015, 16:11
2468

Перевізники не виявили бажання взяти участь у конкурсі на здійснення перевезень на нових маршрутах №№ 33 та 34.

Про це ІА Волинські новини повідомили в управлінні транспорту та зв’язку міської ради.

Цьогоріч у липні стало відомо про введення нового маршруту № 33 «Центральний ринок - вулиця Єршова» на прохання жителів вулиць Огієнка та Клима Савура.

Маршрут № 33 має проходити в напрямку від Центрального ринку вулицями та проспектами: Глушець, Паркова, Винниченка, Перемоги, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Єршова. У зворотному напрямку вулицями та проспектами: Єршова, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець.

На маршрут планували залучити чотири автобуси пасажиромісткістю не менш як 32 особи, встановити звичайний режим руху з інтервалом в години-пік 16 хвилин.

Конкурс мав бути оголошений 31 серпня цього року. Однак маршрутка не почала курсувати, оскільки на конкурс не було надано пропозицій. У міській раді пояснюють, імовірно, перевізники не захотіли у ньому взяти участь через низьку інвестиційну спроможність, адже щоб придбати нові автобуси потрібні чималі суми.

Також через відсутність пропозицій, не відбувся конкурс на визначення перевізника на новому маршруті № 34, який має з’єднувати вулиці Карбишева і бульвар Дружби Народів.

Автобус мав курсувати вулицями та проспектами міста у прямому та зворотному напрямках: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівська, Стрілецька, Василя Мойсея, Шопена, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, Львівська, Дружби Народів (місця міжзмінного відстою на вулиці Карбишева та Дружби Народів).

Конкурс мав бути проведений 17 листопада, але не відбувся також через відсутність охочих.

Як інформують в управлінні транспорту міськради, нині проходять регуляторну процедуру нові умови для перевізників, згідно з якими буде оголошуватися конкурс на перевезення у 2016 році. А маршрути №№ 34 та 33 або знову запропонують на конкурс, або розглянуть альтернативне рішення, приєднавши до вже діючих маршрутів.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром