Місця щасливих дітей: Центральний парк у 1970-1980-х роках

22 Серпня 2017, 15:58
5587

Більшості лучан в дитинстві Центральний міський парк запам’ятався як маленька казка для дітей. Всюди були фігури казкових персонажів, білочки, і звичайно ж дитячі майданчики, атракціони та зоопарк.

Для дорослих парк завжди був  оазисом в центрі міста, де можна подихати свіжим повітрям в тіні дерев та почитати книгу подалі від міського шуму.

До міського парку можна легко дійти з центру нашого міста, спустившись від проспекту Волі до фонтанів. Ті, хто приїхав на авто, можуть припаркувати його поблизу, а далі піти пішки, адже не гоже їздити по доріжках, по яких ходять люди.

Сьогодні хочемо вас ознайомити з фотопідбіркою світлин Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки періоду 1970-1980-х років. Сам парк з’явився в нашому місті в середині 1960-х років і відразу став улюбленим місцем відпочинку сімей з дітьми, підлітків та закоханих.

Нині у парку постійно протягом весняно-літнього періоду проводять різні музично-розважальні програми та дитячі ігрові години. За останній час питання відновлення парку та створення в ньому привабливих умов для відвідувачів набирають актуальності. Усі розуміють, що луцький центральний парк може стати родзинкою нашого міста і головною відпочинковою зоною для молоді, дітей та дорослих. Можливо, з часом старі атракціони замінять на нові.










Джерело фото: https://board.lutsk.ua

Тетяна Яцечко-Блаженко

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
23 Серпня 2017, 01:41
В дитинстві любила там на лодочках гойдатись.
24 Серпня 2017, 18:08
Моє місто рідненьке!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром