До Луцька їде харизматичний і енергетичний гурт Cherry-merry

11 Грудня 2015, 14:17
2905 Джерело: CHERRY-MERRY [Official Community]

У пивному клубі «Майдан» відбудеться концерт приголомшливого музичного тріо Cherry-merry, яке захопило своєю харизмою та енергетикою всю Україну.

Послухати пісні колективу запрошують у суботу 12 грудня о 21:00.

Стилістику та манеру звучання групи Cherry-merry можна охарактеризувати як оригінальну суміш мелодійного британського Indie та напористого гітарного американського «гаражного року» Grunge.

Організатори концерту стверджують, що драйвова та позитивна музика, поведінка музикантів на сцені, а також, робота з публікою – ніколи не залишає байдужими відвідувачів івентів за участю Cherry-merry.

Колектив виступав на наймасштабніших фестивалях України: Zaxid, The Best City, Respublica, Файне місто, кРок у майбутнє, Рок Булава. Їх вже відзначили у Wikipedia, а їхній сингл «More Fire» став гімном фестивалю Zaxid 2013.

Крім того, трек гурту «Rock'n'Rolla» – джингл  до рок-двадцятки на Просто Раді.О з Пашею Козловим. Їх відеокліпи та аудіотреки успішно ротуються на топових музичних телеканалах і радіостанціях. У вересні 2014 року відбувся реліз повноформатного альбому Cherry-merry «Listen loud!», до якого увійшли 13 кращих пісень гурту.

У 2015 році був випущений новий сингл «Cooca Coolah», відеороботу на який зняв Віктор Придувалов.

На даний момент група працює в студії над новим матеріалом для майбутнього мініальбому.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром