Які надбавки до зарплат отримують мер і його заступники

11 Грудня 2015, 13:31
2830

Луцька міська рада ухвалила рішення від 3 грудня «Про умови оплати праці міського голови та його заступників з питань діяльності виконавчих органів міської ради», де прописані розміри надбавок до зарплат, премій, матеріальної допомоги, виплати на оздоровлення тощо керівників міста.

Рішення про надбавки опубліковане на офіційному сайті міськради в розділі «Нормативні документи».  

Ухвала вмотивована Законом «Про службу в органах місцевого самоврядування» та урядовою постановою від 9 березня 2006 року за №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Отож, як йдеться в рішенні, «міська рада вирішила:

1. Установити щомісячну надбавку за вислугу років:

1.1. міському голові  Романюку Миколі Ярославовичу у розмірі 25 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 24.11.2015 становить 16 років 9 місяців 27 днів).

1.2. першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлеву Тарасу Володимировичу  у розмірі 15 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 03.12.2015 становить 8 років 7 місяців 9 днів).

1.3. заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Моклиці Юрію Володимировичу у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 03.12.2015 становить 4 роки 8 місяців 7 днів).

1.4. заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючому справами виконавчого комітету міської ради Вербичу Юрію Григоровичу у розмірі 40 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 03.12.2015 становить 31 рік 6 місяців 1 день).

3.Установити щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проектів нормативно - правових актів та проведення експертизи проектів таких актів:

2.1. міському голові  Романюку Миколі Ярославовичу – у розмірі 80 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

2.2. першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлеву Тарасу Володимировичу, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренку Сергію Анатолійовичу, Моклиці Юрію Володимировичу,  заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючому справами виконкому Вербичу Юрію Григоровичу – у розмірі 70 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

3. Установити міському голові Романюку М.Я. надбавку за почесне звання «Заслужений економіст України» –  у розмірі 5 відсотків посадового окладу.

4.Надавати міському голові Романюку М.Я. першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлеву Т.В., заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренку С.А., Моклиці Ю.В. заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючому справами виконкому Вербичу Ю. Г. матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки  у розмірі середньомісячної заробітної плати.

5.Здійснювати преміювання міського голови Романюка М.Я., першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Т.В., заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренка С.А., Моклиці Ю.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому Вербича Ю.Г. відповідно до умов Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконавчих органів Луцької міської ради.

6. Виплату матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та допомоги  для  оздоровлення  при  наданні  щорічної  відпустки, а також преміювання міського голови Романюка М.Я., першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Т. В., заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренка С.А., Моклиці Ю.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючому справами виконавчого комітету міської ради Вербича Ю.Г. здійснювати на підставі розпоряджень міського голови  у межах фонду оплати праці.

7.Умови оплати праці міського голови Романюка М.Я. застосовуються з 24 листопада 2015 року, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Т.В.,  заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренка С.А., Моклиці Ю.В.,  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому Вербича Ю.Г. – із 3 грудня 2015 року».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром