Луцьк, 29 червня: політична їжа, кримінал і невіглас з волонтерською скринькою

29 Червня 2015, 23:00
4867

Святкові вихідні далися взнаки – новий тиждень Луцьк відкрив розслаблено і навіть нудно, якби не декілька випадків – посмакуймо подробиці понеділка разом.

Другий день фестивалю ЇЖІ «Lutsk FOOD FEST» продовжив учорашню тенденцію – політики в одязі з логотипами (мабуть, для немісцевих, бо тут вже й діти впізнають) збивали з людей гроші за свої красиві (і не дуже) страви. Втім, тут, як і в політиці – зовнішнє оформлення і словесна реклама вирішують більше, ніж зміст. Вторговані кошти обіцяли передати на допомогу волинським бійцям. Серед особливо елітних пропозицій на фестивалі варто виокремити горілку, пиво і соняшникове насіння.

Побили авто Юлії Сиротинській – начальнці відділу муніципальної дружини Луцька. Пані неграмотно процитувала Фрідріха Ніцше, імовірно, через стрес, і напророкувала, що зникнуть як дим усі, хто плювали в обличчя.

Символічно втретє «Самооборона Волині» затримала львівського волонтера, котрий, за легендою, збирає гроші для ковельської дівчинки з церебральним паралічем. Активісти скаржаться на бездіяльність місцевої влади і надмірну довірливість лучан.

За проектом експерта із децентралізації, керівника Центру політико-правових реформ Ігоря Коліушка, на Волині утворять чотири повіти: Луцький, Ковельський, Володимир-Волинський та Маневицький. На сьогодні, це викликало дискусійну хвилю обговорень не лише в Луцьку, а й в різних райцентрах Волинської області.

А на майбутніх місцевих виборах, благодійники рекомендуватимуть керівника благодійного фонду "Ігоря Палиці" "Новий Луцьк" - Олександра Товстенюка.

Район. Луцьк бажає вам провести решту тижня більш цікаво та продуктивно.

Коментарі
30 Червня 2015, 03:36
то подія що побили скло чи те що вона згідно ваших слів неграмотно цитує Ніцше???? чи то якась особиста не приязнь???
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром