Чим державний бюджет лякає Миколу Романюка

11 Грудня 2015, 14:01
2092 Джерело: Polittech.org

Міський голова розповів, які проблеми може принести Луцьку новий бюджет України.

Під час ефіру програми «Місто, як воно є» на радіостанції «СіД-FM» Микола Романюк розповів, про що вели мову на засіданні правління Асоціації міст України та як затвердження бюджету країни може позначитися на луцьких реаліях.

«Ішла мова про бюджет 2016 року. Тут нас тривожить кілька аспектів. Зокрема хочуть передати профтехосвіту на місцевий бюджет, а це величезні гроші. А ще пільги, особливо пільгове перевезення, яке також хочуть передати на бюджет міста», – прокоментував очільник міста.

Окрім того, Микола Романюк розповів, що в разі ухвалення Верховною Радою таких рішень, відразу скликатимуть збори представників органів місцевого самоврядування, аби вирішити це питання.

«Забрати такі величезні гроші нереально. В нас і так великі проблеми з електротранспортом, є заборгованість із заробітної плати. Підприємство транспорту тоді взагалі краще закрити, бо не буде за що працювати. Але я думаю, що цього не відбудеться. Це єдині аспекти, які викликали тривогу, все інше – технічні питання. Я з оптимізмом дивлюся на майбутнє нашої держави», – зауважив міський голова.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром