Стартував HR форум для тих, хто хоче розвивати бізнес

11 Грудня 2015, 12:44
3166

Понад 150 учасників узяли участь у всеукраїнському форумі, щоб ознайомитися із кращим досвідом бізнес-компаній Західної України.

HR форум «Нові стратегії управління персоналом як інструмент розвитку бізнесу в сучасних умовах» стартував 11 грудня о 9:30 в приміщенні спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті».

Спікерами заходу стали голова ради Директорів компанії «Волвест Груп» Віктор Корсак, Віктор Леуш, начальник управління персоналу «WOG», директор Департаменту по роботі з персоналом компанії СП ТОВ «Модерн-Експо» Наталія Йонік та інші провідні спеціалісти у сфері бізнесу. Основний модератор форуму – HR-консультант, керівник компанії «Morzhova & Partners» Ірина Моржова.

Організатор дійства, директор бізнес-академії практичного менеджменту (РМВА) Тетяна Репницька розповіла, що такий захід відбувається вперше, проте це далеко не остання зустріч.

«Про ціль нашого форуму говорить сама назва. Тут ми намагалися зібрати успішних в бізнесі людей, які хочуть і надалі розвиватися. Сьогодні попередньо планували зібрати сто людей, але прийшло уже більше 150. Для Луцька – це велика подія. Ми дуже раді, що відгукнулися не лише великі компанії, але й керівники середнього й малого бізнесу. Адже керувати персоналом в умовах сучасної економіки дуже важко. Ми повинні розуміти, що потрібно людям і які інструменти необхідні для того, щоб мотивувати персонал. Цілі кожного працівника повинні співпадати з цілями компанії», – зазначила Тетяна Репницька.

Основною метою форуму є поділитися досвідом роботи з людським капіталом у різних компаніях, щоб відшукати нові можливості для росту бізнесу.

«Є багато людей, які мають якийсь досвід і ним потрібно ділитися. Такі форуми допомагають не лише тій аудиторії, яка тут присутня, а й нам. Адже для того, щоб щось вивчити, потрібно почати вчити когось», – зауважив спікер форуму Віктор Корсак.

Офіційна частина дійства завершиться о 16:30, після чого на учасників чекає екскурсія Центром дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті», змагання з боулінгу, визначення переможців та вручення дипломів.

2

2

1

4

1

2

2

1

1

2

1


1

2

1

1

1

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром