Роман Романюк вітає лучан із Днем Незалежності

21 Серпня 2017, 16:25
2354

Дорогі волиняни! Вітаю кожного з нас із визначною датою, яка назавжди ввійшла в історію нашої держави – Днем Незалежності України!

За свою Незалежність Україна заплатила високу ціну. Ще зовсім молода, але вона вже зазнала болю втрати своїх найкращих синів і дочок, вона знає, що таке зневіра і зрада. Однак, і я щиро в цьому переконаний, у глибокій блакиті очей нашої неньки засяє промінь радості, вона вплете у свої золотаві коси квіти миру та перемоги, вмиє обличчя сльозою щастя, а не розпачу!

Згадаймо сьогодні тих, кому ми завдячуємо мирним небом над нашим краєм. Скажімо спасибі солдатам, які бережуть наш спокій на східному кордоні держави, схилімо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали життя за Батьківщину.

Творення історії України, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.  Сьогодні ми будуємо нову прогресивну, європейську державу. Бажаю нам на цьому шляху впевненості, зичу сил для плідної, натхненної праці заради спільного майбутнього. Нехай у нашому спільному домі – Україні – завжди панує мир та добробут, а у наших серцях вічно живе любов і радість. Нехай кожен день додає нам сили й наснаги до нових звершень. Єдності нам, дорогі українці, та непохитної віри у перемогу!

Любіть свою державу! Цінуйте її і плекайте щодня в своїх думках, у своїх душах і в своїх вчинках, бо вона того варта!

Зі святом вас, дорогі волиняни! З Днем Незалежності, дорога Україно!

Із повагою,

голова Волинської територіальної організації Партії

«Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром