Старе місто: мерія виділила землю для обслуговування піцерії

11 Грудня 2015, 12:21
2849 Джерело: google.com.ua

Міська рада своїм рішенням від 3 грудня за № 1/76 надала дозвіл двом підприємцям на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування магазину ремісничих товарів і кафе-піцерії на вулиці Драгоманова,11-б.

Текст рішення опубліковано на сайті міськради в розділі нормативних актів.

Перед ухваленням рішення мерія розглянула клопотання підприємців Лілії Безелюк та Анатолія Корнієнка про надання дозволу та схему генплану земельної ділянки з прикладеним листом управління містобудування та архітектури міськради щодо режиму забудови даної території, визначеної для містобудівних потреб, встановлених у генеральному плані міста Луцька.

Відтак, керуючись статтями 12, 123-124, п. 2 ст. 134 Земельного Кодексу, законами «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» та статтею 26 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила «скасувати рішення Луцької міської ради від 29.11.2013 № 48/104 «Про надання підприємцям Безелюк Л.О. та Корнієнку А.П. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул.  Драгоманова, 11б» у зв'язку із зміною межі земельної ділянки».

Також ухвалила надати підприємцям дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для обслуговування магазину непродовольчих товарів ремісничого характеру та кафе-піцерії на Драгоманова, 11-б, орієнтовною площею  0,03 га, з земель комунальної власності.

До слова, на останній сесії обранці громади ухвалили рішення про надання підприємцю Анатолію Корнієнку, про якого згадуємо вище, дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування бару «Стара підкова» та готельних номерів на вулиці Данила Галицького, 1-а (орієнтовною площею 0,06 гектара).

1

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром