Правоохоронці «накрили» майже десяток підпільних «казино»

21 Серпня 2017, 12:39
1856

В обласному центрі Волині силовики припинили роботу дев'яти гральних закладів, які здійснювали незаконну діяльність із надання доступу до азартних ігор з можливістю отримання виграшів: підпільні гральні зали діяли під виглядом розповсюдження державних лотерей та інтернет-клубів. 

Про це йдеться у дописі на сторінці Управління захисту економіки у Волинській області у Facebook.

19 серпня співробітники поліції провели санкціоновані обшуки, в ході яких виявили та вилучили 142 одиниці комп’ютерної техніки та інше додаткове обладнання, за допомогою якого здійснювались азартні ігри. 

Доказову базу поповнили також вилучені правоохоронцями «чорнові записи» адміністраторів закладу із зазначенням «щоденного доходу», грошові кошти, ймовірно, одержані внаслідок протиправної діяльності.

Оперативники обласного управління захисту економіки встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконного грального бізнесу, з метою притягнення останніх до передбаченої законом кримінальної відповідальності.

Крім того, лучан, які володіють інформацією з приводу функціонування гральних закладів, закликали повідомляти про це до територіальних відділів поліції на спецлінію «102» або за номером 068 827 87 27 (Управління захисту економіки у Волинській області), гарантувавши конфіденційність.






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром