«Післявиборчий синдром»: Микола Романюк про роботу нових депутатів

11 Грудня 2015, 11:57
2445

Міський голова розповів про те, як співпрацюватиме з депутатами у новообраній раді.

Микола Романюк під час ефіру програми «Місто, як воно є» на радіостанції «СіД-FM» прокоментував бажання новоспечених депутатів перевіряти стан справ та рух грошей у міських установах.

«Cкажу так – є довиборчий, виборчий і післявиборчий синдром. З часом усе стане на свої місця. У свою чергу я готовий до конструктивної співпраці з будь-якими депутами. Ті партії, які зараз  представлені у раді, казали лучанам, що вони зроблять їхнє життя кращим. Тому я буду спрямовувати діяльність всієї ради в одне русло», – зазначив очільник міста.

Окрім того, міський голова розповів, що робота Луцькради є прозорою, оскільки всі закупівлі відбуваються винятково в умовах тендерів. А що стосується комунальних підприємств, то їх перевірятимуть незалежні аудиторські компанії. Такі перевірки чекають на «Луцьктепло», «Луцькводоканал», Луцьке підприємство електротранспорту та «Луцькспецкомунтранс»

«Якщо депутати хочуть перевірти, подивитися, зрозуміти, вникнути – будь ласка. Але, щоб зняти всі питання, я дав доручення організувати конкурс на залучення аудиторських компаній для проведення аудиту підприємств. Бо депутат, який би він не був, не може розбиратися в усіх деталях. Аудитська компінія дасть відповідь на всі питання. Тоді можна буде робити якісь висновки. А зараз депутати і так мають право іти на будь-якие підприємство,  ставити запитання,  виясняти,  уточняти ситуацію», – розповів Микола Романюк.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
11 Грудня 2015, 15:43
Микола Ярославович,Ви говорите, що будете співпрацювати з депутатами, а вже приписали "синдром". "Нечесних тендерів" у Вас ніколи не було!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром