Псевдоволонтер на вулицях Луцька

29 Червня 2015, 20:20
6227

Уже втретє активісти "Самооборони Волині" затримують цього псевдоволонтера, котрий нібито збирає кошти на лікування 12-річної дівчинки, діагноз – ДЦП.

Про пишуть волинські «самооборонівці» у facebook.

Сам волонтер родом зі Львова, збирає кошти у луцьких маршрутках для ковельської хворої дівчинки. Лучани постійно скаржаться на хлопчину, через це він постійний гість міського відділу внутрішніх справ.

«Але ж справа навіть не у таких псевдо-фондах, з такими ж волонтерами, а в тому, що люди самі кидають у такі скриньки гроші, не задумуючись над тим, а чи дійсно ці гроші доходять до батьків хворих дітей. В кращому випадку гроші таки доходять, але лише 50-70% від зібраної суми, решта - зарплата волонтерів... Доки люди спонсоруватимуть такі фонди, доти вони і будуть рости, як гриби. Ну і міська влада реєструє заявки та дозволяє таку «діяльність» на території міста, не перевіряючи документів, таким чином "кришуючи" таких от благодійників», - коментує Самооборона Волині.

 

Нагадаємо, Район. Луцьк інформував про шахрая-інваліда у військовій формі, який продовжує гастролювати містом та виявлення псевдоволонтерів поблизу гіпермаркету Там-Там.

Коментарі
29 Червня 2015, 23:22
а шо це за карідор сфотканий?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром