Зворушлива історія людяності: собаку, яка захищала господаря від нападника, рятували гуртом

20 Серпня 2017, 16:29
3205

На проспекті Молоді серед ночі нападник з ножем побив двох жінок, а потім поранив чоловіка з собакою, який заступився за потерпілих.

Інцидент стався у ніч з 18 на 19 серпня. Про це повідомляють у спільноті «Самооборона Майдану – Волинь».

Коли на місце приїхали самооборонівці, то побачили побитих жінок та поранену вівчарку і її власника. Як виявилося, невідомий нападник з ножем, побив двох жінок. За них вирішив заступитися чоловік із псом. В результаті нападник поранив і чоловіка, і пса.

«Швидка» надала допомогу усім людям, а за вівчарку взявся ще один «самооборонівець». Не зволікаючи, самооборонівці, що чергували зателефонували своєму побратиму-самооборонівцю, який є власником лікарні «Айболіт», Сергію Марчуку. Той, а ні секунди не сумніваючись, терміново відкрив клініку серед ночі та прооперував пса.

Сергій Марчук оперує поранену вівчарку
Сергій Марчук оперує поранену вівчарку

Поранений і героїчний пес Бакс
Поранений і героїчний пес Бакс

Місце різанини
Місце різанини

 

Коментарі
20 Серпня 2017, 21:51
Добрі люди, що коїться в нашому прекрасному колись затишному місті? Таких нелюдів необхідно судити тільки людським судом, привселюдно на центральному Майдані в присутності священника, щоб неповадно було іншим. Повага захиснику і вірному другу песику, а жіночкам бути обережними в цьому світі....Я побував в подібній ситуації в захисті жіночки, але нападник з тесаком залишився калікою навіки...
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром