У Луцьку дитячу «невідкладку» чекали дві години

19 Серпня 2017, 18:28
5354

Лучанка каже, що дві години чекала невідкладну дитячу допомогу.

Про це Юлія Сачук повідомила у соцмережі, – пише ВолиньPost.

«Хоча ми живемо у цивілізованому суспільстві, та все ж питання медицини залишається болючим, у Луцьку, зокрема. Вчора ввечері у дитини піднялась температура. Незважаючи на жарознижуючий засіб, температура тільки росла, через що довелось викликати дитячу невідкладку.

Мало того, що знайдені в Інтернеті номери телефону туди неробочі, та все ж, викликавши її через 103, вона прибула лише через 2(!) години, вночі. І, як виявилось, проблема у тому, що на цілий Луцьк є лише одна (!) машина цієї невідкладки, тому у нормі після реєстрації виклику їх треба чекати протягом 4(!) годин (саме таке нам дали пояснення)».

«Назріває запитання: що робити у таких випадках, якщо допомога та огляд лікаря потрібні дитині терміново, надворі пізній вечір, а попереду вихідні?» – додає дописувачка.

Коментарі
20 Серпня 2017, 23:40
Якби всі з температурою просто пішли в поліклініку а не визивали швидку, мб вона бистріше їздила
23 Серпня 2017, 02:42
у мене дитині 3.7 був аларенгіт визвав невідкладну сказали чекати бо багато викликів, малий почав задихатись прийшлось дзвонити на 103 кричав на них як міг, щоб скоріше приїхали, за 8 хв були все обійшлось, правильний діагноз поставили, і укол той що треба дали, відвезли в лікарню дякую лікарям,<br/> а от владі за таке мінус дійсно одна невідкладна на луцьк позор їздіть далі на елітних авто скотинякі
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром