Суд у Луцьку обере запобіжний захід начальнику Волинської митниці. Доповнено

19 Серпня 2017, 15:31
2197

У Луцьку суд має обрати запобіжний захід начальнику Волинської митниці Віктору Кривицькому, затриманому прокуратурою на цьому тижні.

19 серпня Кривицького затримали. Під час брифінгу в обласній прокуратурі заступник прокурора області Сергій Єфремов пояснив, що в цьому році ряд співробітників Волинської митниці був запідозрений у незаконних діях, – пишуть Коментарі

Вина співробітника митниці доведена не була. Але, оскільки подібні випадки почастішали, було прийнято рішення затримати керівника митниці Віктора Кривицького за нібито одержання неправомірної вигоди.

Під час обшуку на зйомній квартирі, де живе начальник митниці, співробітники прокуратури знайшли дві мічені купюри в 50 доларів і 50 євро. Адвокат чиновника Сергій Мась пояснив, як це сталося.

«Разом з дружиною Віктор Кривицький три дні відпочивав на Шацьких озерах, під час відпочинку йому прийшло повідомлення, що в квартирі, яку він орендує, спрацювала охоронна сигналізація. Він передзвонив за номером ДСО, на місце була викликана власник квартири, був складений акт. Додому з відпочинку Кривицький повернувся пізно ввечері, і буквально через півгодини в квартиру з обшуком нагрянула прокуратура. Щоб упевнитися, що до нього прийшли дійсно правоохоронці (нагадаю, була вже ніч),

Кривицький викликав співробітників Держохорони. Як тільки співробітники прокуратури зайшли в квартиру, вони виявили на кухонній шафі блокнот, в якому лежало 500 доларів і 500 євро. Дві купюри були мічені. Той факт, що гроші були підкинуті – абсолютно очевидний. Блокнот спеціально поклали так, щоб зайшовши в квартиру, сім'я його не могла помітити. Якби гроші дійсно належали Кривицького – він би запросто міг їх знищити», – повідомив адвокат.

Як повідомляв Район.Любомль, головного митника області Віктора Кривицького затримали працівники волинської прокуратури за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України в рамках кримінального провадження.

Як повідомляє сайт 5-го каналу, керівника Волинської митниці підозрюють у заподіянні збитків на суму понад 300 тис. гривень.

 

Коментарі
20 Серпня 2017, 12:18
Дайте йому Героя Украни і відправте на Канари до Палиці та заспокойтеся мудодзвони з своїми концертними процедурами
24 Серпня 2017, 14:49
це смішно навіть дуже митник не бере хабарів собака не повірить
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром