У Луцьку говорять про масове звільнення поштарів

19 Серпня 2017, 11:45
3315

Про згадану проблему щодо звільнення поштарів лучанка написала у соцмережі.

Користувач Iuliia Derevianchuk виклала допис у Фейсбуці: «Проїхалась в маршрутці, дізналась новини про ситуацію на поштах:

«Та який там вихідний. Вже по всьому Луцьку на кожному відділенні людей не вистачає. Начальник поштамту пошту розносив. Не подобається, звільняйся хоч сьогодні».

У коментарі Ганна Луцюк зазначила: «Ага сильно не вистачає поштарів, які хочуть свою роботу виконувати. Нам від одного постачальника три тижні несли книжки. Дзвонили то мені, щоб сама собі стала кур'єром, то постачальнику, що вертають назад. Врешті-решт прийшли і попросили три грн)))». І додала: «Ага, це я просто не мала коли розібратися. Бо якось дзвонили, щоб повідомити, що кур'єр не може доставити кур'єрську доставку. Я передзвонила уточнити, то сказали, що некомпетентна особа намагалася уникнути обов'язків. Дуже люблю укрпошту :( постійно пригоди».

Коментарі
19 Серпня 2017, 15:15
Актуальність цієї статті просто зашкалює, раніше ви постили неаргументовані дописи з соцмереж, зараз ви перешли на інший вимір створюєте новини на основі пліток в маршрутках. Вітаю, ви пізнаєте все нові і нові глибини, тобто опускаєтесь все нище і нище
19 Серпня 2017, 15:49
Краще б звернули увагу, як на Укрпошті просовують нові тарифи (значно дорожчі).З початку липня на всіх відділеннях м.Луцька почали примусово запроваджувати нові тарифи - "Стандарт" та "Експрес", які є значно дорожчі за старі (обовязково береться плата за цінність, а якщо відправка в село + 15 грн.). Але запроваджують її взялись совковими методами - формально не старі тарифи не змінились, нові запроваджуються під адмінистративним тиском ("нам на планьорці казали, щоби тепер всьо йшло як Стандарт, а ті во прості то тіко для малозабезпечених або якщо дуже просять"). Хоча на ГЛ Укрпошти (0800 300 545) відповідають- "Що ви маєте право вибору за яким тарифом відправляти" на відділеннях Луцька (зокрема 43012 та 43021, 43024 та інших) - примусово вибивають квитанції на відправлення "Стандарт" та "Експрес".
20 Серпня 2017, 12:23
Пошти поступово стають магазинами дрібних товарів скоро і пиво бочкове зявиться. Загадка а хто це усе привтизвав вігадайте?'
20 Серпня 2017, 18:05
Дякую, район.Луцьк за оперативну інформацію, це і є справжня репортерська робота, тим більше що інформація на 100% відповідає дійсності.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром