Студенти-хіміки обрали найкращого серед хлопців

10 Грудня 2015, 13:56
3682

На хімічному факультеті Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки хлопці змагалися  у конкурсі «Fashion men».

Захід відбувся у середу, 9 грудня. Конкурсанти виступали у Центрі культури та дозвілля найбільшого вишу Волині.

Здивувати публіку та вибороти титул переможця намагалося шестеро красенів. Визначали містера за допомогою традиційних конкурсів: «Представлення», «Дефіле у національному вбранні», «Інтелектуальне змагання», «Конкурс талантів» і «Танець».

Під час першого випробування хлопці вийшли на сцену у тематичних образах. Хіміки демонстрували різні fashion-епохи від 20- х років минулого століття до наших днів. Журі було одноголосним:усі учасники отримали п'ятірки.

Далі хлопці випробовували себе у дефіле. Юнаки продемонстрували улюблені вишиванки. Вони влаштували на сцені справжнє свято барв. Спонсором конкурсу була мережа магазинів «Українська вишиванка».

«Люблю вишиванки. У мене була з червоним візерунком. Просто ось вона саме подобається. Але усі були класні», – розповідає учасник конкурсу Станіслав Барило.

Потім студенти-хіміки продемонстрували свій інтелект. Цікаво, що у першому розумовому випробуванні хлопці спустилися у зал та збирали відбитки дівочих поцілунків. У випробуванні виграв Станіслав Барило, який зібрав аж 20 відбитків губ. На відміну від конкурента, Богдан Михальчук залишився вірним лише одній обраниці.

Хлопці також характеризували «жертв моди» із залу і відповідали на підступні запитання членів журі.

Конкурс талантів показав наскільки умілими є юнаки. Вони тішили публіку танцями та співом у різних стилях. Олег Дмитрук переніс усіх в атмосферу вечірки, показавши уміння в діджействі. Друзі хлопця піднялися із своїх місць на сцену і почали танцювати.

Вигадливі учасники конкурсу взяли участь у благодійному аукціоні побачень. Для дівчат вони підготували оригінальні зустрічі на ковзанах і навіть на даху будинку. Усі охочі могли позмагатися за побачення з містерами.

Нарешті прийшов час оголошувати переможця. Зал активно підтримував фаворитів, а найкращим визнали Іллю Яким'юка. Хлопець зізнається, що перемога була бажаною, проте неочікуваною.

«Найважчим був конкурс талантів. Спеціально для нього я писав власну пісню у стилі реп. «Містер» цього року був дуже цікавим», – розповідає переможець.

Після завершення дійства друзі ринули на сцену вітати конкурсантів.

1
Компетентне журі
Компетентне журі

3
Завзяті конкурсанти
Завзяті конкурсанти

2


1
Продемонстрували улюблені вишиванки
Продемонстрували улюблені вишиванки

1
Хто більше назбирає дівочих поцілунків
Хто більше назбирає дівочих поцілунків


2

2
Шоу-програма
Шоу-програма

1

2

2

2
Публіка була у захопленні
Публіка була у захопленні

1

2


4
«Містер»  Ілля Яким'юк – переможець конкурсу
«Містер» Ілля Яким'юк – переможець конкурсу

1

2

1

2

 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
13 Грудня 2015, 20:30
Якби проходили конкурси "Fashion women", та "Fashion gay" ці конкурсанти:http://vk.com/tkachuk25; http://vk.com/id123477734 здобули б беззаперечну перемогу.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром