Вихідні по-луцьки: насолодіться сонячними днями 18-20 серпня

18 Серпня 2017, 13:45
3012

Цього вікенду на вас очікують цікаві події та розваги, які нікого не лишать осторонь.

А щоб ви не пропустили найцікавішого, Район.Луцьк  пропонує перелік заходів, які відбудуться цими вихідними.

П’ЯТНИЦЯ, 18 СЕРПНЯ

1. Безкоштовна екскурсія Луцьком

Час: 17:30.

Місце проведення: Братський міст

 «Хочемо вкотре наблизити мешканців Луцька до його цікавої минувшини. Помандруємо вуличками Старого міста, заглядаючи у його потаємні куточки.

Слухатимемо про ті місцини різноманітні історійки…», – каже Оксана Штанько, яка і проведе цю екскурсію для усіх, хто завітає.

2. Виставка «Ти не згасла, зоре ясна»

Час: весь день (до 20 серпня)

Місце проведення: Музей Волинської ікони (вул. Ярощука, 5)

У Музеї волинської ікони діє виставка «Ти не згасла, зоре ясна». На виставці представлені оригінальні експонати – фотографії, листівки, документи, які розповідають про історію Холмської Чудотворної ікони Богородиці.  

Окремі експонати присвячені реставрації ікони та її пошануванню. Експонатами виставки є рушник початку ХХ ст. з Холма та сучасні рушники, вишиті волинськими майстринями.

3. Комедія «Наречений на двох»

Час: з 17 по 23 серпня о 15:35, 19:25.

Місце проведення: Кінотеатр «Адреналін»

Риючись в кишені свого хлопця Матіаса, Алексія знаходить візитку якоїсь Джульєтти. Та виявляється весільним агентом... Дівчина розцінила це як натяк свого улюбленого на весілля і тут же почала стрибати від щастя і говорити «ТАК!».

Проблема в тому, що візитку він взяв учора в барі у красивої дівчини, з якою провів вечір і ніч, а одружуватися він поки не збирався... Але назад шляху немає, і всі троє їдуть у подорож, щоб підготувати весілля. Матіасу треба буде дуже сильно постаратися, щоб Алексія ні про що не здогадалася.

4Вечірка «Вокальна спека»

Час: 19:00

Місце проведення: ресторація «Брама»

Доброю традицією для ресторації «Брама» стало завершувати тиждень під хорошу музику. Тож лучан та гостей міста запрошують відвідати вечірку «Вокальна спека», яка відбудеться на терасі.

Для присутніх лунатимуть музичні хіти ХХІ століття.

СУБОТА, 19 СЕРПНЯ

1Детектив «Атомна блондинка», 16+

Час: 11:00

Місце проведення:  Кінотеатр «PREMIER CITY»

Агент Лоррейн Бротон, діамант в короні Секретної розвідувальної служби Її Величності, не просто майстер шпигунства: вона бомбічний сексуальна, вибухонебезпечна і використовує весь арсенал своїх унікальних умінь під час нездійсненних місій.

У неспокійному Берліні, куди її направляють із завданням повернути безцінне досьє, вона змушена об'єднатися з агентом під прикриттям Девідом Персивалем. Разом їм належить прокласти шлях через терни смертельних шпигунських ігор.

2Фестиваль анімації

Час: 12:00

Місце проведення: Молодіжний центр Волині (вул. Градний узвіз, 5)

У Луцьку відбудеться майстер-клас «Особливості роботи над фільмом в техніці пісочної анімації». Участь у ньому можуть взяти усі охочі.

 Аніматор та директор «Київського фестивалю пісочних скульптур» Олег Федченко розповість про те, як створює мультфільми з піску та манки, розкаже про вибір анімаційної техніки та технології виробництва фільму, а також покаже свій мультфільм «Гості мого дому». Вхід – вільний.

У майстер-класі можуть взяти участь усі охочі віком від 12-ти років, попередньо зареєструвавшись за цим посиланням:

https://docs.google.com/…/1o6RgQ9PmJLl19lLrQY5D8gOskaD…/edit

Участь у заході – безплатна, однак кількість місць – обмежена. Тому організатори радять не зволікати з реєстрацією.

3. Танці по-майданівськи

Місце проведення: Майдан, пивний клуб (вул. Євгена Сверстюка, 2)

Ще більше драйву та рок-н-роллу. У репертуарі DJ – тільки якісна музика та правильні стилі!

НЕДІЛЯ, 20 СЕРПНЯ

1. Виставка скульптурних робіт «Кобзарство у мистецтві»

Час: протягом дня

Місце проведення: Волинський краєзнавчий музей (вул. Шопена, 20)

На виставці представлені композиції на тему народної картини «Козак Мамай» (скульптури і рельєфи) – роботи учнів Луцької дитячої художньої школи (викладач О. Дмитрук).

Козак Мамай – ідеалізований образ козака та своєрідний духовний символ в Україні. Оповіді про козака-бандуриста зустрічаються серед народних легенд, переказів та приказок.

На картинах малювали в супроводі сакральної для українців символіки – кобзи, що є символом національних традицій та співучої душі народу; коня, що є символом війни, некерованого гніву та хоробрості; дуба, котрий символізує могутність та генетичну чистоту роду.

Козак у думах і помислах українців уособлював народну силу духу, незламність волі в боротьбі з поневолювачами.

2. Бойовик-комедія «Тілоохоронець кілера»

Час: 12:10 16:45 19:35 22:00

Місце проведення: Кінотеатр «PREMIER CITY»

Він - охоронець світового рівня. Його нова робота - охороняти кілера, якого всі мріють убити. Він і сам із задоволенням прикінчив би цього гада. Але робота - є робота: смертельні вороги в минулому, вони змушені об'єднатися в сьогоденні, щоб вижити. Однак їхні методи настільки різні, а принципи протилежні, що питання виживання – під великим питанням.

3. Презентація поетичної програми «Локації» та збірки «Lichtung»

Час: 18:00

Місце проведення: Книгарня «Є»

Усіх книжкових друзів запрошуємо в неділю на добру поезію. До Луцька завітає Богдан-Олег Горобчук і Елла Євтушенко з презентацією поетичної програми «Локації» та дебютної збірки поетки «Lichtung».

Вони творять обличчя сучасної української поезії: оригінальні, потужні тексти, формат подання - відгукуються у читачах і слухачах.

 

Коментарі
19 Серпня 2017, 11:53
Поліського літа цього року не проводитимуть. Черговий - вже п’ятнадцятий - має бути наступного року.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром