У Луцьку в офісному приміщенні діяв гральний заклад

21 Травня 2021, 17:11
У Луцьку в офісному приміщенні діяв гральний заклад 3325
У Луцьку в офісному приміщенні діяв гральний заклад

У Луцьку викрили та припинили діяльність підпільного грального закладу. 

Встановлено, що декілька лучан з метою здійснення організації грального бізнесу облаштували під інтерактивний ігровий зал офісне приміщення на території обласного центру та обладнали певну кількість гральних місць і робоче місце адміністратора. Про це інформує пресслужба ГУНП області.

Гральний заклад функціонував «конфіденційно». Гравців пропускали у приміщення для проведення гри, попередньо погодивши свій візит з касирами-адміністраторами в телефонному режимі. Інколи пропуск гравців здійснювався шляхом так званого «контролю обличчя»  через віддалений доступ до відеокамер. До кола клієнтів інтерактивного грального закладу входили тільки перевірені гравці.

Учора правоохоронці за силової підтримки спецпідрозділу роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції у Волинській області з метою припинення злочинної діяльності провели 11 санкціонованих обшуків за адресами грального закладу, зберігання речових доказів, проживання фігурантів та транспортних засобах. Під час обшуків вилучили: системні блоки, монітори, мобільні телефони, флеш носії, сімкарти,  планшети,  ноутбуки, банківські картки та гроші, чорнові записи фігурантів та інші речові докази.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та оголошення фігурантам  підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 680 до 850 тис. грн з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки. Триває слідство. 

Читайте також: Біля Стиру пошкодили 28 дерев: збитки оцінили у 187 тисяч гривень


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром