У Промінську школу шукають директора

20 Травня 2021, 16:48
3113

Боратинська сільська рада оголошує проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня села Промінь Луцького району.

Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

Інформація для учасників конкурсу:

Найменування і місцезнаходження закладу освіти – Загальноосвітня школа І-ІІ ступеня с. Промінь Луцького району Волинської області. 45660, вул. Ветеранів 1А, с. Промінь, Луцький район Волинська область.

Найменування посади – директор

Умови оплати праці - посадовий оклад - 7449 грн., доплата ( 10 %) – 744.90 грн. Разом – 8193.90 грн. Інші надбавки та доплати - у відповідності до нормативних документів, що регулюють умови оплати праці працівників закладів освіти.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду керівника закладу загальної середньої освіти - керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів для участі в конкурсному відборі:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копія документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.
  • Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Строк, місце та порядок подання документів для участі в конкурсному відборі: визначені документи подаються особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у строк, що становить 25 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Місце прийому документів - відділ освіти Боратинської сільської ради, що знаходиться за адресою с. Боратин, вул. Центральна, 2 А.

Час прийому документів – з 8.00 до 17.00. щодня (п’ятниця - з 8.00 до 16)

Уповноважена особа для надання додаткової інформації про проведення конкурсного відбору - Хомич Олександр Степанович, контакт. тел. - 0953128303.

Ел. адреса – [email protected]

Дата та місце проведення конкурсного відбору , його складові та тривалість: дата проведення – 23 червня 2021 року. Місце проведення – приміщення Боратинської загальноосвітньої школи. Тривалість проведення конкурсу: письмова перевірка знання законодавства – до 20 хв., письмове вирішення ситуаційного завдання - до15 хв., публічна презентація перспективного плану розвитку закладу ( виступ – до 15 хв., надання запитань претенденту - до15 хв.). За необхідності, при значній чисельності учасників конкурсу, проведення етапу конкурсного відбору – презентація перспективного плану розвитку закладу та його обговорення у форматі «запитання-відповіді», може бути за рішенням конкурсної комісії перенесено на інший день.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  • перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України « Про освіту» , «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;
  • перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Читайте також: На Волині шукають працівників на будівництво. ВАКАНСІЇ

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром