Стефаника: люди скаржаться на запах фекалій із сусідського хліва

17 Серпня 2017, 14:14
3135

Лучани, що проживають на вулиці Стефаника скаржаться на сморід, який створює одна з господарських будівель.

Про це йшлося на постійній комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у четвер, 17 серпня.

Будівля, яку сім'я Лагнюків збудувала на вулиці Стефаника, 35, не є житловою. Це хліви, де сім'я тримає свійських птахів та тварин.  

Туди господарі приїжджають лише вранці та ввечері, аби нагодувати тварин. Натомість, така діяльність не до вподоби сусідам, які не хочуть терпіти запах фекалій.

«Чесно кажучи, там жах. Самі вони там не живуть, лише приїжджають вранці і ввечері. Люди, які скаржаться на сморід - близько не проживають», – розповіла начальник муніципальної поліції Луцька Юлія Сиротинська.

Також, вона зазначає що офіційний дозвіл на будівництво є. Муніципальна поліція подавала запит стосовно будівлі у «Садове товариство», але вони його не прийняли.

У садівничому товаристві «Дружба» в архіві знайшли документи, які засвідчують що територія під будівництво справді виділялась.

Тож, долю будівлі передали вирішуватиме Луцька міська раду.

 

Коментарі
17 Серпня 2017, 23:39
высокая трагедия.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром