У Луцьку відбудеться І Форум волонтерів

10 Грудня 2015, 09:47
2748

15 грудня «Фундація розвитку громад» в рамках проекту «Створення Центру волонтерської співпраці та розвитку» організовує І Форум волонтерів Волині.

Захід розпочнеться о 10:00 у Вільному простоті «Третє місце», що на вулиці Карбишева, 1.

«У сучасних умовах все більше українців вирішують стати волонтерами, вони хочуть підтримати незахищені верстви населення, зробити добру справу й просто сприяти зміненню нашої країни, – зауважує керівник відділу проектів організації Олена Ярощук. – Адже як відомо, якщо хочеш змінити світ – потрібно почати з себе. Однак чимало людей стикаються із нерозумінням специфіки роботи та не знанням з чого потрібно почати. Ми впевнені, що у волонтерстві не повинно бути конкуренції, потрібно допомагати один одному та ділитися досвідом. Тож саме з цією метою й вирішили організувати Форум. Надіємося, що він приверне увагу небайдужих волинян, допоможе краще зорієнтуватися у роботі та отримати натхнення для майбутніх звершень».

Під час заходу будуть розглянуті основні напрямки сучасного волонтерства, оголошено практичні звіти ГО та проведено благодійні майстер класи по виготовленню новорічних іграшок. Зауважимо, що усі виготовлені іграшки будуть передані у сиротинці та центри для дітей-інвалідів.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром