Головний поліцейський Волині розповів про ситуацію з наркотиками у Княгининку 

20 Травня 2021, 09:47
Начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко зауважив, що проблема розповсюдження наркотиків актуальна не лише для Княгининка 3041
Начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко зауважив, що проблема розповсюдження наркотиків актуальна не лише для Княгининка

Начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко зауважив, що проблема розповсюдження наркотиків актуальна не лише для Княгининка, але й для Луцька, області та країни в цілому, при чому на Волині ситуація ще не дуже критична.

За його словами, наркотики збувають на спеціальних сайтах, адреси яких пишуть на стінах чи парканах. Там потенціний «клієнт» може обрати собі зручний район для «закладки». Про це поліцейський розповів у прямому ефірі Суспільного.

«Закладчики періодично облюбовують якесь одне із місць. Для зручності, аби діяти на одній території і швидше здійснити реалізацію. В даному випадку вибрали закинутий сад в Княгининку», – пояснив Крошко.

Нагадаємо, за словами міського голови Луцька Ігора Поліщука, за декілька днів у селі виявили близько ста випадків наркорозповсюдження. Втім, поліція інформує – офіційно зареєстрували три факти споживачів наркотиків, не збувачів.

Юрій Крошко подякував і місцевим мешканцям – за те, що помітили дивну ситуацію та не лишился байдужими. 

Територію обстежили за допомогою службових собак та закладок тут наразі не знайшли. Її  в посиленому режимі патрулюють поліцейські та нацгвардія.

Читайте також: Поліція прокоментувала ситуацію з закладчиками у Княгининку

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром