Фотосесія, солодощі й розваги: луцька будівельна компанія організувала свято для малечі

16 Серпня 2017, 18:37
4329

Забудовники з нагоди Дня будівельника організували у дитячому містечку «Карамелька» свято для малюків та їх батьків.

Поряд з дитячим містечком будується ЖК «Caramel Residence».

На території містечка влаштовали тематичну фотозону. До проведення фотосесії залучили професійного фотографа Лідію Кожевнікову.

Організатор порадував діток тематичним майстер-класом з розмальовки та виступом ді-джея Міньйона. Хто-хто, а він знає, як розвеселити навіть найменших. Малюки мали змогу поласувати солоденькими карамельками.



 

У ЛДБК переконані, що комфорт — це, насамперед, приємне відчуття дому та емоції сімейного затишку та відпочинку, що вирували на святі.

Дітвора із захопленням брала участь у майстер-класі. Не без допомоги дорослих, вони вивчали та розмальовували різноманітні будівельні інструменти. Ця забава малечі припала до душі. 





Прогулявшись парком та подихавши свіжим повітрям, усі охочі мали змогу весело провести час, граючись та фотографуючись зі своїми дітками. Усі з нетерпінням чекають світлин зі свята, адже саме з учасників дійства організатори виберуть обличчя майбутньої рекламної кампанії. Самі світлини та результати конкурсу опублікують на офіційній Facebook-сторінці.


Тиша, спокій, чисте повітря, багато зелені, сучасні житлові будинки зі стильними фасадами… Барбекю, спорт, відпочинок просто неба – усе це у ЖК «Caramel Residence», що будується поряд, а в кінці цього року вже буде здано першу чергу комплесу.

Тож майбутні мешканці з нетерпінням чекають можливості відчути всі його переваги, зокрема перевагу в розташуванні — 100 метрів до найближчого парку. 



Нагадаємо, що на закритій території «Caramel Residence» у 3 га буде побудовано 8 сучасних будинків з прибудованими приміщеннями під магазини, аптеки, перукарні тощо. А в багатоповерховому багатофункціональному центрі розмістяться спортивні заклади, школа розвитку дитини, сімейне кафе та багато інших побутових закладів. На території ЖК розмістяться також дитячі, спортивні та відпочинкові зони.


ЖК Caramel Residence у Луцьку — це, без перебільшення, унікальний проект від будівельної компанії «ЛДБК», який створений для життя із задоволенням.

Слідкуйте за анонсами подій на сайті та у соцмережі Facebook і приходьте на сімейні свята, а також майстер-класи, які організовує ЛДБК у веселому та затишному дитячому містечку «Карамелька».
























 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром