Втрати «Луцьктепла» сягають понад мільйон гривень

09 Грудня 2015, 17:02
2133

Через невчасне надходження тепла до помешкань лучанам проведуть перерахунок за теплопостачання.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у середу, 9 грудня.

Голова комісії Андрій Козюра розповів, що особисто отримував скарги від громадян, які не мали тепла після початку опалювального сезону. Проблема в тому, що нарахування плати за опалення відбувалося з моменту включення котелень. Проте виявилося, що далеко не всі будинки отримали тепло вчасно.

Заступник директора ДКП «Луцьктепло» з фінансово-економічних питань Валентина Малютіна зазначила, що цього року перерахунок здійснювався за заявами мешканців після підтвердження ЖЕКом фактичної дати подачі тепла.

Також заступник директора розповіла, що через різницю між подачею тепла від котелень до будинків загальні втрати від перерахунку становлять 1 мільйон 300 тисяч гривень.

Аби розібратися у ситуації детальніше, депутати попросили «Луцьктепло» надати повну інформацію з цього питання.

Комісію цікавить, які конкретно будинки отримали опалення пізніше строку та яка сума буде у кожного з них після перерахунку.

Окрім того, депутати хочуть підняти питання про єдиного відповідального у наданні послуг з теплопостачання. 

 Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024