Місце щасливих людей: чому варто обрати ЖК «Яровиця»

18 Травня 2021, 12:46
Місце щасливих людей: чому варто обрати ЖК «Яровиця» 3413
Місце щасливих людей: чому варто обрати ЖК «Яровиця»

Компанія «Єврохолдінг» добудовує свій масштабний проект у центрі міста – житловий комплекс «ЯРОВИЦЯ». Комплекс уже наповнений життям, позитивною енергією, має прекрасну інфраструктуру і надихає на життя в радості.

Новий рівень якості життя

Уявіть, ваше життя занурене в середовище, де ви можете оцінити красу кожного нового дня і насолоджуватися взаємодією з оточенням в чудовому новому життєвому просторі. Сучасні будівлі з якісних матеріалів, зелені двори, арт-інсталяції, забезпечують життя в гармонії і  створюють ідеальне місце для вирощування спокійних думок і сильного тіла. Місце, де люди можуть розслабитися і провести час з сім'єю і друзями.

Перспективний район

Жителі «Яровиці» є частиною самого перспективного району та знаходяться у центрі інфраструктури міста. Поряд є все необхідне для життя.

Насичена сервісами та магазинами внутрішня інфраструктура, в поєднанні з природною красою, що відкривається з вікна, гарантують вам вишуканий спосіб життя.



Задіяти почуття

Життя в «Яровиці» пропонує цікаві варіанти проведення дозвілля. Жити активно, бігати зранку, тренуватись на якісних спортивних тренажерах, насолоджуючись командною грою на сучасних кортах. Спілкуватись на свіжому повітрі на красивому подвір’ї.

Діти годинами можуть розважатися, граючи на безпечному та цікавому  майданчику комплексу.

А ви бачили вигляд з вікна? Секрет його чарівності у тому, що «Яровиця» стоїть на пагорбі, знизу – низька забудова, а великі панорамні вікна дивляться на захід сонця. Проектуючи квартири, забудовник передбачив натхненні місця релаксу: у кожній квартирі великі лоджії, які однозначно стануть улюбленим місцем у домі.




Мати найкраще

Вентильований Фасад «Яровиці» створює виразний зовнішній вигляд та підвищує енергоефективність будівлі. Дозволяє істотно економити на опаленні та кондиціонуванні будівлі. Для облицювання фасаду використовується система «SCANROC»– це унікальний дизайн фасаду та довговічність конструкції. Висока якість і надійність «SCANROC» забезпечені використанням передових шведських технологій.

Наявність підземного паркінгу є хорошою перевагою, вам не потрібно залишати своє авто на гостьових стоянках, або паркуватись за територією комплексу. У вас є лише ваше безпечне та зручне паркомісце.

Ліфти «MIZUI Mitsubishі» повністю відповідають стандартам ліфтів нового покоління. Перевагами ліфтів є швидкість та безшумність руху, високу енергоекономічність, гарантована якість та безпечність.

Не пропустіть свій шанс жити в центрі! Останній шанс купити квартиру у забудовника за розумною ціною та жити в самісінькому серці міста.

050 402 05 05
yarovytsya.com.ua
euroholding.net.ua 



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром